Mesajul decanului

DECAN

Conf.univ.dr. Diana - Camelia IANCU

Absolventa a Facultatii de Administratie Publica, specializarea "administratie publica" (2002) si doctor in stiinte administrative (SNSPA, 2008), Conf.univ.dr. Diana - Camelia IANCU este un promotor al colaborarii dintre mediul academic si practicieni.

Corelarea programelor de studiu cu piata fortei de munca si dezvoltarea relatiilor de consultanta cu organizatiile publice nationale si europene, reprezinta prioritatile planului sau managerial (2012-2016).   

STIMATI COLABORATORI,

DRAGI VIITORI STUDENTI, 

Bine v-am gasit!

Vreau ca aceste cateva randuri care urmeaza, sa va convinga de faptul ca administratia europeana si guvernarea merita studiate aici, la Facultatea de Administratie Publica din cadrul SNSPA.

Avem douazeci de ani plini de motive pentru care merita sa ne alegeti.

Profesori de renume, programe europene, angajatori publici si privati

Facultatea de Administratie Publica are profesori cu reputatie nationala si internationala, care dincolo de o activitate de cercetare intensa, au fost si sunt parte a structurilor guvernamentale sau a organizatiilor europene relevante domeniului administratiei publice.

Programele noastre sunt acreditate intern (de ARACIS) si suntem, in acest moment, singurii din tara care se pot lauda cu un program de licenta acreditat european (de Asociatia Europeana de Acreditare a Programelor in Administratia Publica - EAPAA, Olanda).

Suntem parteneri institutionali cu organizatii publice, dar si cu actori din mediul privat si non-guvernamental, recunoastem diversitatea pietei fortei de munca si ne mandrim cu absolventi incadrati astazi in sistemele administrative romanesti si de peste hotare. Studentii nostri cred in valoarea VOCATIEI, dar se orienteaza pragmatic in societatea globala, competitiva.

Echipa eficienta, profesionista, de incredere

NOI suntem exact asa cum ne dorim sa fie guvernarea: lucram eficient, suntem profesionisti, credem in reusita si nu uitam niciodata sa invatam!

Iar eu cred cu toata taria in echipa mea si in actiunile noastre de valorificare a cunoasterii generatiilor care ne-au precedat, astfel incat stiintele administrative sa devina stiinte ale bunei guvernari.

Imi doresc sa va convingeti ca suntem o Facultate cu inima, dedicata comunitatii, urmand studiile noastre de licenta, masterat si doctorat. Si imi doresc sa faceti parte din echipa mea, acceptand provocarea de a gasi bunele practici de guvernare si a le inmulti!

Pe curand, 

Diana - Camelia Iancu